Cégpolitikánk

  Cégünk számára fontos a minőségi, innovatív megoldások megteremtésére és a bizalomra épülő hosszú távú üzleti, partneri kapcsolatok kiépítése, megrendelőink igényeinek maradéktalan teljesítése. Az AdminSys Kft. célja, partnereinek minél professzionálisabb és széleskörü kiszolgálása, a mindennapi partneri kapcsolatok kiépítésén keresztül hatékony, megbízható és hosszútávon is versenyképes szolgáltatás nyújtása.

Cégpolitikánk, hogy, partnereinkkel való folyamatos egyeztetés után megtaláljuk a számukra megfelelő egyedi megoldásokat, az ár-érték arány pontos kiválasztásával. Megbízható partnereinkkel együttműködve, teljes körű informatikai szolgáltatást nyújtunk.

Számunkra fontos a jó munkakörnyezet és jó munkahelyi légkör kialakítása. Munkatársaink folyamatos tanulás mellett elkötelezettek, cégünk telephelyét és műszaki hátterét folyamatosan fejlesztjük. Ügyfeleink véleményét felhasználjuk cégünk fejlesztésében, és folyamataink javításában. Vállalatunk folyamatos és zavartalan működéséhez rendelkezünk a szükséges személyi és tárgyi feltételekkel.

Termékeinket és szolgáltatásainkat elemezve elmondhatjuk, hogy célunk nem az olcsó termékek és szolgáltatások biztosítása, hanem az, hogy termékeink elfogadható áron megfelelő minőséget képviseljenek, ami a hosszú távú piaci stratégia elengedhetetlen feltétele.

Az AdminSys Kft. az informatika területén minden téren a minőségi megoldást tudja szállítani Önnek.

 

Domain áraink

Domain regisztráció :

2890 FT /év


Domain megújítás :

2890 FT /év


Domain átregisztrálás:

0 Ft/ év


Domain átirányítás:

0 Ft/ év


Domain parkoltatás:

0 Ft/ év

Domain kereső

Kereső: