Jognyilatkozat

Az AdminSys Kft.  jelen weboldalának tartalma teljes körű szerzői jogi védelem alá esik, azzal kapcsolatosan a cégünk minden jogot fenntart.

Az AdminSys Kft. kifejezett, előzetes írásbeli engedélye nélkül a jelen weboldal - ide értve annak bármely részét is - tartalmának reprodukálása, átruházása, terjesztése, tárolása tilos. Kivételt jelent a fentiek alól a saját számítógépen, saját, személyes használatra a weboldal bizonyos kivonatának tárolása, annak kinyomtatása.

A AdminSys Kft. a jelen weboldalon szereplő adatok, leírások naprakész tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A jelen weboldalon szereplő adatok, leírások semmilyen értelemben és mértékben nem minősülnek (szerződéses) ajánlatnak, a AdminSys Kft.az aktuális, és minden részletre kiterjedő ajánlatai kizárólag a társasággal történő konkrét, személyes kapcsolatfelvétel során ismerhetők meg.

A AdminSys Kft. fenntartja a jogát arra, hogy a jelen weboldalt bármikor, bármilyen mértékben és tekintetben módosítsa, vagy azt megszüntesse. Cégünk nem vállal semminemű garanciát a jelen weboldalhoz történő hozzáférés, illetve a weboldal használata mindenkori folyamatosságáért, problémamentességéért.

A AdminSys Kft. nem vállal semmilyen felelősséget olyan weboldalakért, tartalmukért, vagy az annak használatából eredő károkért, amely esetlegesen a jelen weboldalán keresztül érhető el, vagy amelyhez a AdminSys Kft. jelen weboldala kapcsolódik. Az AdminSys Kft. -től független weboldalra mutató hivatkozások a AdminSys Kft. részéről nem jelent ez utóbbi weboldal tartalmával történő egyetértést, azonosulást. Az AdminSys Kft. jelen weboldalára harmadik személy által eljuttatott írásos anyagokért, azok tartalmáért, nyilvánosságra kerüléséért a AdminSys Kft. semminemű felelősséget nem vállal.

 

Domain áraink

Domain regisztráció :

2890 FT /év


Domain megújítás :

2890 FT /év


Domain átregisztrálás:

0 Ft/ év


Domain átirányítás:

0 Ft/ év


Domain parkoltatás:

0 Ft/ év

Domain kereső

Kereső: