Levelezés

Az elektronikus levelezés a legrégebbi Internet-szolgáltatás. Segítségével percek alatt küldhetünk szöveges üzenetet akár egy másik földrészre. Az elektronikus posta (e-mail) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára fájlokat vagy üzeneteket küldhetünk. A küldő és a fogadó fél azonos vagy különböző típusú számítógépeken dolgozhat. Az elektronikus posta hasonlóan működik a mindennapi életben már megszokott postai szolgálathoz. A hálózathoz csatlakozó felhasználók mindegyikének saját postaládája van.

Amikor ide valamilyen postai küldemény érkezik, az mindaddig ott marad, amíg el nem olvassuk és ki nem töröljük. A hagyományos postához hasonlít az is, hogy a felhasználó számára csak akkor tudunk üzenetet küldeni, ha ismerjük a címét. Ha a postai rendszer valamilyen oknál fogva nem képes az üzenet kézbesítésére, akkor mindent megtesz annak érdekében, hogy azt a küldő félhez visszajuttassa, bár félrecímzett üzenet esetében előfordulhat, hogy az üzenet útközben valahol „elveszik”.

A megfelelő tárhely szolgáltatás kiválasztása lehetőséget teremt a hatékony internetes platform üzemeltetéséhez, amihez viszont hozzátartozik az üzleti és magáncélú elektronikus levelezés kialakítása és biztonságos üzemeltetése is. A NetMasters e-mail szolgáltatása ehhez biztosít pop3/imap/webes felületű professzionális hátteret. Az igényeket Ön fogalmazza meg, mi adjuk a megoldást! E-mail csomagjaink lehetővé teszik, hogy a személyes vagy családi elvárásoktól a céges flottákig terjedően segítségére legyünk ügyfeleink kommunikációs igényeinek kiszolgálásában. Amennyiben kiválasztotta a megfelelő számú e-mail címet tartalmazó csomagot, nincs más dolga, mint az adminisztrációs felületen létrehozni a konkrét címeket. Itt tudja továbbá beállítani a jelszavakat is. Az adminisztrátori felület ugyanakkor más értéknövelő szolgáltatásokat is tartalmaz.

Ezen a platformon keresztül gondoskodhat a spamek (kéretlen levelek) kiszűréséről, e-mail listákat készíthet hírlevelei számára, illetve statisztikához juthat a teljes levelezésről. A NetMasters e-mail szolgáltatás kiemelten fontos része az ingyenes vírus- és spamszűrés, amely a megbízható üzemeltetés alapfeltétele.

Ahogy a tárhelyen tárolt adatok, úgy a levelezés is kiemelt biztonsági tényező ügyfeleink számára, ezért az AdminSys külön rendelés esetén egy adatmentő rendszer segítségével az e-mail forgalom mentésére is ugyanazokat a biztonsági szolgáltatásokat nyújtja, mint a tárhely tartalom esetében. A NetMasters kiemelt figyelmet szentel annak, hogy Ön a legnagyobb biztonságban tudhassa levelezőrendszerét a vírustámadásokkal szemben.

 

Domain áraink

Domain regisztráció :

2890 FT /év


Domain megújítás :

2890 FT /év


Domain átregisztrálás:

0 Ft/ év


Domain átirányítás:

0 Ft/ év


Domain parkoltatás:

0 Ft/ év

Domain kereső

Kereső: