Webes megjelenés

 

Webes szolgáltatásaink mindent magukba foglalnak amit Őn az interneten akar elvégezni.

Egy konkrét szituációban megmutatjuk hogy mire is jók a szolgáltatásaink. Tegyünk fel Ön most alapított egy céget. Nagyobb forgalmat akar cégének és az interneten próbálja meg népszerüsíteni termékeit. A domain regisztrációval csinálunk Önnek egy internetes címet, amit ha bárki beír, eljuthat az Ön weboldalára.

Mivel az internetes címen kívül nincs más még, tárhely is szolgáltatunk, ahova feltöltheti saját dokumentumait. Különböző nagyságú tárhelyek léteznek, attól függően, hogy mennyi fájlt akar feltölteni.

Ha úgy gondolja, hogy nem akarja megtanulni a webfejlesztést, azonban mégis akar egy weboldalt, olyan esetben mi megcsináljuk Ön helyett. Több fajta webhely létezik, az egyik a statikus a másik a dinamikus. Attól függően, hogy egy tájékoztató weboldlat akar létrehozni, vagy egy folyamatosan frissülő blog oldalt akar készíteni.

Végül, ha levelezését nem bízza ingyenes és kacifántos adatbiztonsági feltételekkel rendelkező endszerekre, akkor saját levelezési rendszerét is elkészítjük, amit úgy szabhat testre ahogy Ön gondolja.

Ha Cégét az interneten akarja népszerüsíteni, nyomjon rá az ajánlatkérés gombra.

Domain áraink

Domain regisztráció :

2890 FT /év


Domain megújítás :

2890 FT /év


Domain átregisztrálás:

0 Ft/ év


Domain átirányítás:

0 Ft/ év


Domain parkoltatás:

0 Ft/ év

Domain kereső

Kereső: