Domain regisztráció és karbantartás

 

  Sokszor felmerül a kérdés, hogy miért van szükség saját domain névre?

  Ime két lehetséges válasz:

  Egyik kedves ügyfelünk az internet szolgáltatója által biztosított e-mail címeket használta a céges levelezésre. Az iroda székhelyén egy másik szolgáltató is elkezdte szolgáltatását, kedvezőbb feltételekkel. Ügyfelünk nem tudta az új szolgáltatót választani, mert az e-mail címe kötötte a jelenlegi szolgáltatójához.
 
  Egy másik ügyfelünk egy ingyenes szolgáltató levelezési szolgáltatását használta. Ez azon kívül, hogy "nem vet jó fényt" a cég image -re, nem megbízható, illetve nem tartalamaz technikaitámogatást. Ügyfelünk elveszítette a postafiók jelszavát, ezért nem tudott hozzáférni leveleihez. Hosszadalmas levelezéssel sikerül kideríteni a jelszót, és ezek után ügyfelünk azonnal jelezte, hogy szeretne saját szolgáltatást.
 
  Természetesen csapatunk ezekre a problémákra tudott zökkenőmentes átállási megoldásokat, és ma már ügyfeleink is saját e-mail szolgáltatásukat használják.

  Ha Ön is úgy gondolja, hogy saját névvel szeretne levelezni, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi kialakítjuk a vállalkozása szamára legmegfelelőbb szolgáltatást!


Saját domainja regisztrációját Ön is végezheti webes felületen keresztül: itt, vagy küldjön nekünk emailt a Rólunk>Ajánlatkérés menüpontban és mi elintézzük Önnek

Ajánlatkérés

 

Domain áraink

Domain regisztráció :

2890 FT /év


Domain megújítás :

2890 FT /év


Domain átregisztrálás:

0 Ft/ év


Domain átirányítás:

0 Ft/ év


Domain parkoltatás:

0 Ft/ év

Domain kereső

Kereső: